Muhtarlık basit bir kurum değildir
Yeşilyurt Mahallesi muhtar adayı İrfan Açıkbaş, "Muhtarlık fonksiyonları icra edildiği takdirde önemli hizmetlerin yapılabileceği bir kurumdur" dedi.
Muhtarlık basit bir kurum değildir

Seçimler için artık geri sayımın başladığı bu günlerde muhtar adayları da çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda uzun zamandır sıkı bir çalışma yürüten Yeşilyurt Mahallesi muhtar adayı İrfan Açıkbaş, yaptığı çalışmalar ve muhtarlıkla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Açıkbaş açıklamalarında şunlara değindi: “İnsan doğar büyür, yeni insanlarla tanışır yeni çevreler edinir ama doğduğu yerin, çocukluğunun kısaca mazisinin farklı bir yeri vardır gönlünde. Bende doğup büyüdüğüm ve gönlümde farklı bir yeri olan ve halen ikamet ettiğim mahalleme ve mahallemin gönlü güzel insanlarına hizmet etmek amacıyla muhtarlık adaylığımı açıkladım. Bu kararımın akabinde birçok kesimden destek mesajları aldım. Geçen süre zarfında binlerce hane ziyareti gerçekleştirdik. Güler yüzleri ve misafirperverliklerinden dolayı kapısını çaldığım herkese teşekkür ediyorum. Burada bir konuya daha değinmek istiyorum. Muhtarlık fonksiyonları icra edildiğinde takdirde önemli hizmetlerim yapılabileceği bir kurumdur. Birçok işte olduğu gibi muhtarlıkta kapasiteyi tam kullanmak önemlidir. Maalesef birçok sektörde ve kurumda olduğu gibi muhtarlık kurumu da birçok yerde pasif bir konuma düşmüştür. Sorunları iyi teşhis eden ve çözüm noktasında girişken olan bir muhtar birçok kamu kurumunuda harekete geçirecektir. Biz sloganımızda da değindiğimiz gibi vatandaşımızın huzur ve rahatı için yoğun bir mesai ile başımızı ağrıtmaya geliyoruz. Pazar günü yapılacak seçimlerin memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum "

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-