Yedi Hilal Bingöl Şube Başkanı Ferhat Güzel oldu
TAVZ-DER Gençlik Komisyonu Başkanı Ferhat Güzel, Türkiye’nin tanınmış STK’larından Yeni Hilal Bingöl Şube Başkanı olarak atandı.
Yedi Hilal Bingöl Şube Başkanı Ferhat Güzel oldu

TAVZ-DER Gençlik Komisyonu Başkanı ve Eğitimci Ferhat Güzel Yedi Hilal yönetim kurulu tarafından Bingöl'de ki teşkilatlanma için görevlendirildi. Bingöl'de Yedi Hilal'in kurumsallaşması için çalışmalara başladıklarını belirten Güzel, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Güzel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Medeniyetimizin değerlerini esas alan, ahlaki değerleri gelişmiş, başkalarının hukukuna riayet eden, hür fikirli, vicdan sahibi, birikimli ve donanımlı, aklıselim nesiller yetiştirmek, yetişen bu nesille toplumda bu özelliklerin kalıcı bir şekilde tesis edilmesini ve yaşatılmasını sağlamak. Toplum huzurunu ilgilendiren temel meselelerde haktan yana tavır alıp kamuoyu oluşturmak. Sivil inisiyatifin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak için yurtiçinde ve yurtdışında benzer hedefleri olan kurum ve kuruluşlarla etkin bir şekilde iletişim ve dayanışma içerisinde olmak. Özellikle ayrışmanın ve sosyal sorumsuzluğun zirve yaptığı bir dönemde, emin insanların birlikte yola düşmesini ve yola düşenlerin de birbirlerine düşmeksizin hedefe yönelmesini savunan Yedi Hilal, insanlık tarihi boyunca süregelen Hak-Batıl mücadelesinde saf tutma hedefindedir. İstişarenin, sorumluluk bilincinin ve ihlası merkeze alan bir çalışma ahlakının hayatın her alanını kuşatmasını savunan Yedi Hilal, bu ilkeler çerçevesinde İslam medeniyetinin bin yıllardır süregelen seferinde bir nefer olabilmek derdindedir. Vekilimiz Allah’tır ve şüphesiz Allah en güzel vekildir."

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-