Halkımız ve şehrimiz için en iyisini diliyoruz
Fatih İlköğretim Okulunda oyunu kullanan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, “halkımız ve şehrimiz için en iyisini diliyor ve atacağımız her adımın bu yönde olması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.
Halkımız ve şehrimiz için en iyisini diliyoruz

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, Fatih İlköğretim Okulu’nda oyunu kullandı. Seçim sonuçlarının memleket ve millet için hayırlı olmasını dileyen Açıkbaş, kazasız belasız huzurlu bir seçim olmasını temenni edip, “Her şeyden önce kazanan memleketimiz ve halkımız olsun” açıklamasında bulundu.

Oyunu kullandıktan sonra Bingöl’ün iki yakasında bulunan birçok okuldaki sandıkları ziyaret eden Açıkbaş, “Umarım genelde tüm Türkiye’de yerelde ise tüm Bingöllü seçmen kardeşlerimiz sandıklara gelerek hür iradeleriyle ve büyük bir sorumluluk bilinciyle oylarını kullanırlar. Malum olunduğu üzere yerel yönetimler ve memleketimizin 5 yıllık geleceği oy vereceğimiz parti ve bu partilerin kadrolarıyla gerçekleşir, dolayısıyla memleketimizi yönetecek bu kadroları seçmek hepimizin birinci önceliği ve mesuliyeti olmalıdır.”

Halkımız ve şehrimiz için en iyisini diliyoruz

Açıkbaş ayrıca; “Memleketimiz ve halkımız, her zaman dile getirdiğimiz gibi bizim gönül dünyamızın vazgeçilmez unsurlarıdır. Bundan dolayı halkımız ve şehrimiz için en iyisini diliyor ve atacağımız her adımın bu yönde olması gerektiğini düşünüyoruz” açıklamalarında bulundu. 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-