Dindar Nesil Böyle mi Yetiştirilir?
Dindar Nesil Böyle mi Yetiştirilir?

Son dönemlerde Bingöl Belediyesi ve Bingöl Üniversitesinin organizasyonuyla gerçekleştirilen kültürel etkinliklerin içeriği vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Geçtiğimiz günlerde Bingöl Üniversitesinde gerçekleştirilen kısa film festivalinde sahne alan pop sanatçılarının gerek kıyafetleri, gerekse de seslendirdikleri eserlerin örfi ve ahlaki olarak bizi yansıtmadığını belirten vatandaşlar, bu tür organizasyonların amacından saptığını belirttiler.

Yine önümüzdeki günlerde Bingöl Üniversitesi öğrenci konseyi ve Ak Partiye yakınlığıyla bilinen ÜNİAK öğrenci grubunun  organizasyonuyla  üniversitede  konser  verecek olan grubun, tanıtım afişlerinde benzer görüntülerin olduğunu belirten vatandaşlar; “ABD ve İsrail’in Kudüs ile ilgili alçak planlarını devreye koymalarından dolayı İslam ümmetinin kan ağladığı bu dönemlerde böylesi programların icra edilmesini kınadıklarını" belirttiler.

 Ayrıca Bingöl gibi fakirlikle boğuşan ve birçok hizmetten yoksun bir ilde kamu bütçesinin bu tip organizasyonlara harcanmasının ayrı bir talihsizlik olduğu dile getirildi.

Bingöl Basın

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-