KOSGEB destekleri anlatıldı
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Bingöl Müdürlüğü işbirliğiyle, “KOSGEB Destek Programları” hakkında Oda üyesi KOBİ’lere bilgilendirme toplantısı düzenledi.
KOSGEB destekleri anlatıldı

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bingöl Müdürlüğü işbirliğiyle, “KOSGEB Destek Programları” hakkında Oda üyesi KOBİ’lere bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Geçtiğimiz yıldaki destek programlarındaki değişikliklerin ve yeni destek programlarının detaylarının anlatıldığı bilgilendirme toplantısı Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi

KOSGEB Bingöl İl Müdürü Naci Özdemir, toplantıda destek programları hakkında bilgilendirme yaparak, katılımcıların destekler ile ilgili sorularını yanıtladı.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas, “Ekonomide sıkıntıların hissedildiği bu dönemde kobilerimizin ve küçük işletmelerimizin, devlet kurumlarımızın ortaya koyduğu desteklerden faydalanabilmeleri oldukça önemli. Bu anlamda kobilerimizin desteklerden yararlanabilmeleri anlamında; İşletme Geliştirme Destek Programı, İşbirliği ve Güçbirliği Destek Programı, Girişimciliği Geliştirme Destek Programı, Teknopazar, Kobi Teknoyatırım ve Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programları, Stratejik Ürün Destek Programı gibi konularda ve KOSGEB"in verdiği hizmetlerle ilgili bilgilendirme toplantısını KOSGEB İl Müdürlüğümüz iş birliği ile gerçekleştirdik” dedi.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-