Belediye başkanlığı görevini layıkıyla yürüteceğiz
Makamında ziyaretçileri ağırlayarak tebrikleri kabul eden Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Cuma günü itibariyle Bismillah diyerek başladığımız belediye başkanlığı görevini layıkıyla yürüteceğiz.” Dedi.
Belediye başkanlığı görevini layıkıyla yürüteceğiz

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından mazbatasını alarak göreve başlayan Başkan Arıkan, Veysel Belgin Gençlik Merkezi’nde bulunan Başkanlık makamında ziyaretleri kabul ediyor.

Kutlama ziyaretlerine gelen misafirleriyle yakından ilgilenen Arıkan, talep ve şikayet içeren tüm konuları not etti.

Ziyaretlere ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Arıkan, “Cuma günü itibariyle Bismillah diyerek başladığımız belediye başkanlığı görevini layıkıyla yürüteceğiz. Bu süreçte vatandaşlarımızı ihmal etmeyerek, hem ziyaretlerimizi sıklaştıracağız hem de projelerimizi şekillendirirken sürekli istişare edeceğiz. Vatandaşlarımızla gönül bağımızı güçlü tutarak, güzel şehrimizi daha yerlere taşıyacağız. Hayata geçireceğiz fiziki yatırımlarla kentimizi daha yaşanılabilir bir hale getirirken, beşeri yatırımlarla da halkımızın gönlünde yer edineceğiz. Görev sürecimizin başlaması münasebetiyle gerek bizatihi ziyaret eden gerekse telefonla arayarak tebrik eden tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-