İl Başkanlığı Yarışı Kızışıyor
İl Başkanlığı Yarışı Kızışıyor

AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven’in görevden alınmasından sonra göreve talip olanlar adaylıklarını açıklamaya başladı. Bingöl’ün genç avukatlarından Cengiz Kurtaran, AK Parti Bingöl Adayı oldu.

Kurtaran, “Bu kutlu dava yolunda partimize hizmet eden herkesi kucaklayıcı bir anlayışla, adamcılık, ayrımcılık ve bölgecilikten kaçınarak birleştirici bir tutum sergileyeceğime kimsenin şüphesi olmasın. ‘Gençlere siyasette yer vermek, ustalığın şiarındandır’ sözü ile bizlere öncü olan liderimizin yolundan gitmeye ve Allah’ın izniyle memleketimize, milletimize, ümmete hizmet etmeye hazırım” dedi.

Bingöl’ün siyasetine farklı bir anlayış getireceğini belirten Kurtaran, Bingöl’de siyaseti sadece kurumları ziyaret etmek yerine ya da koltuklarda oturmak yerine Bingöl’ün her ilçesini, her sokağını gezip oradaki vatandaşlarla bir araya gelmek onların sıkıntılarını dinlemek ve çözüme kavuşturmak ana hedefim olacaktır. Bingöl’de istihdama yönelik çalışmalarda öncü olup Bingöl’de işsizliği azaltmanın çalışması ve gayesi içinde olacağım. Gençlik buluşmaları ile gençlerimizi dinleyip istek ve taleplerini yerine getirmek için çaba sarf edeceğim. Genel olarak Bingöl’ü daha yaşanılabilir bir il yapmak için çaba sarf edeceğim” dedi.

Yine bugün yirmi dördüncü dönem Ak Parti Bingöl milletvekili adayı Şahin Bingöl ile eski Tavz Der başkanı Murat Soysal'ın da il başkanlığı için başvurduğu açıklanmıştı.

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-