Pegasus uçak biletleri satışları başladı
Pegasus uçak biletleri satışları başladı

İnzar Turizm Bingöl Şube Müdürü Orhan Açıkbaş, Ocak ayından itibaren Pegasus uçuşlarının başlayacağını ve biletlendirmelerin başladığını duyurdu.

Bingöl’de hizmet veren İnzar Turizm Seyahat Acentası Bingöl Şube Müdürü Orhan Açıkbaş, Bingöl’ün Ocak ayından itibaren Pegasus ile Sabiha Gökçen Havaalanına direk seferlerin başlayacağını söyledi.

Uçak bileti fiyatlarının Pegasus ile beraber daha ucuz olacağını belirten Açıkbaş, “Pegasus Hava Yolları, yeni eklenen Bingöl uçuşlarıyla birlikte, iç hat sayısını 37’ye yükseltti. Satışa açılan İstanbul Sabiha Gökçen – Bingöl karşılıklı seferleri 17 Ocak 2018’den itibaren Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 gün gerçekleştirilecek. Misafirler, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Bingöl’e 79,99 TL’den başlayan fiyatlarla biletlerini acentalardan satın alabilirler.” İfadelerini kullandı.

Bingöl’den diğer illere veya yurtdışına uçmak isteyenler için, İstanbul Sabiha Gökçen üzerinden toplam 44 noktaya bağlantılı uçuşlarında başlayacağını belirten Açıkbaş: "Turizm Acentası olarak Bingöl’ün daha kaliteli şartlarda ve daha uygun fiyatlara uçmalarını istiyoruz. Pegasus uçak bileti satışları başlamıştır. Bu konuda yolcularımıza tavsiyemiz uçak biletlerini daha erken tarihlerde alarak uygun fiyata uçabilirler.” şeklinde konuştu.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-