Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı
Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Bem Bir-Sen Bingöl İl Başkanlığı ile Bingöl Belediyesi arasında memur personeller için Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Belediye memurlarının ekonomik şartlarının iyileştirilmesine yönelik olarak imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile Bem Bir-Sen Bingöl İl Başkanı Mithat Kaya tarafından imzalandı.

Başkan Barakazi, niyetlerinin memurlar arasındaki sosyal dengeyi sağlamak olduğunu belirterek, “Biz Belediye olarak memurumuzun alması gereken hakları vermek için sosyal devlet ilkesi çerçevesinde, mali gücümüzün elverdiği ölçüde, çalışan memur personelimize destek vermeye çalışıyoruz. Sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sendika olarak işveren ve iş gören arasında güzel bir köprü kurduklarını söyleyen Kaya ise “Bem Bir Sen olarak çalışan ile işveren arasında köprü vazifesi görüyoruz. İmzaladığımız sosyal denge sözleşmesi tüm memurlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

SDS'yi önemsediklerini belirten Kaya, Sosyal Denge Sözleşmesi'ni imzalayarak personeline ekonomik katkı sağlayan Belediye Başkanı Yücel Barakazi'ye teşekkür etti.

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-