Çocuk Parkları Yenilendi
Çocuk Parkları Yenilendi

Bingöl belediyesinin özel bir firmaya yaptırdığı parkların onarım ve yenilenme işinde sona gelindi.

Muhtelif yerlerde bulunan 19 parkın yenilenme ihalesini alan Irmak Mühendislik ve  İnşaat firmasının sahibi İhsan Çelik şu açıklamalarda bulundu: "Vatandaşlarımız boş zamanlarını aileleriyle birlikte geçirebileceği parkların yenilenme işini  bitirmek  üzereyiz, parklarda bulunan biri engellilere ait olmak üzere 11 oyun grubunun yenilenme işini  bitirdik, 19 parkın ışıklandırmasını ve bazı parkların sulama tesisatını yeniledik. Vatandaşlarımızın yoğun hayat akışı içerisinde gelip dinlenebileceği Bingöl’ümüze yakışır ortamlar oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

Çelik konuşmasının devamında şu bilgileri paylaştı: "Bingöl denilince akla ilk gelen parklardan Dörtyol ve Kültür parkının havuzlarını yeniledik, muhtelif parklarımızda 63 adet oturma grubu, 47 adet kamelya, oturaklı masalar, çöp sepetlerinin yenilenmesi ve daha birçok yenileme ve yapım işini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" dedi.

Parkların yenilenme işinde sona gelindiği gözüküyor; umarız ailelerin ve çocukların hizmetine sunulan bu güzel ortamların muhafazası adına herkes elinden geleni yapacaktır.

İbrahim Buldağ/BİNGÖL BASIN

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-