Kültür kavşağında yol kapatma eylemi
Kültür Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi toplantısında yaşanan sözlü arbedenin ardından hak sahipleri Kültür Kavşağı'nda bir araya gelerek kısa süreli protesto gerçekleştirdi.
Kültür kavşağında yol kapatma eylemi

Bingöl Belediyesi tarafından uygulanacak olan ancak ödenek sorunu gerekçesiyle tıkanan Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi süreci ile ilgili hak sahipleriyle yapılan görüşmede gergin anların yaşanmasının ardından görüşme yarıda kesildi.

Toplantı yerini terk ettiler

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda yaptığı görüşmenin ardından Bingöl'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek ve Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hak sahipleriyle bir araya geldi. Toplantıda bakanlığın kendilerine birkaç seçenek sunduğunu aktaran Yılmaz ve beraberindekiler, hak sahiplerinin tepkisiyle karşılaştı.  Yılmaz, Berdibek ve Arıkan, yaşanan gerginliğin ardından toplantı yerini terk etti.

Yolu trafiğe kapattılar

Tepki gösterip yuhalamada bulunan hak sahipleri, daha sonra Kültür Kavşağı'nda bir araya gelerek kısa süreli protesto gerçekleştirip yolu trafiğe kapattılar.


Videoyu YouTube'den izlemek için tıklayın



Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-