Biz Yaptık Oldu
 Biz Yaptık Oldu

İki yıl önce birçok eksiklikle apar topar bir şekilde teslim edilen merkez TOKİ konutları bu defada ortak gider noktasında alınan yüksek meblağlarla gündeme geldi.

Bingöl’de ortalama 60-70 lira olan ortak gider merkez TOKİ’lerde yapılan son zamla kimi bloklarda 120 lirayı bulmuş durumda. Doğalgaz sistemine geçilmesinden dolayı, kalorifer döneminde mevcut olan iş yükünün azaldığını, buna  rağmen yapılan bu zamma anlam veremediklerini belirten site sakinleri, durumdan şikayetçi olduklarını belirtiler.

32 daireden oluşan her bir blokta, fazla daire sayısından dolayı masrafların düşük olması gerektiğini söyleyen vatandaşlar alınan meblağın en azından Bingöl ortalamasını yansıtacak bir rakam olması gerektiğini belirtiler.

Bina temizliği, çevre temizliği ve çevre düzenlemesi noktasında bir çok problemin olduğunu dile getiren vatandaşlar yarım yamalak verilen hizmete karşılık  alınan bu bedelin çok fazla olduğunu dile getirdiler.

Düşük gelirli insanları ev sahibi yapmak amacıyla Başbakanlık bünyesinde hizmet veren TOKİ’nin bu ve benzer uygulamalarının mevcut hükümete olumsuz  etkisininde olacağı göz ardı edilmemelidir.

BİNGÖL BASIN

Kategori: Bingöl
Yalancı toki yönetimi
7 yıl önce

C1 20 nin önüne bakan görür eksikliği. Ne yapılıyorki 100 tl den bahsediliyor. Mıntıka temizliği sözde yapılıyormuş hergün ama 2 senedir orda oturuyorum daha 1 gün görevliyi mıntıka temizliğine şahit olmadım. Kaç defa uyarmama rağmen yalandan başka birşeyler yaptığı yok. Verdiklerim tüm paralar haram olsun. Boğazında kalsın sadece o görevlilerin.

Hangi olmayan hizmetin değeri 100 tl pardon ucu birilerine dokununca nasıl savunmaya geçiliyor. Hiç şeffaf olunmuyor şikayetler istekler hiç bir şekilde kayle alınmıyor kısaca ve
7 yıl önce

...

7 yıl önce

Bende tokilerde oturuyorum. Harika bir yazi tamamen gerçeği yansıtıyor. Binalar ve cevresi çöpten geçilmiyor. Hizmet sıfır ama lafa gelince on numara konusuruz. İçmeler tokilerdr dahil aidatlar çok düşük. Birilerinin torpili ile işe girmiş insanlar iş yaptir yaptira bilirsen.

Toki aidat
7 yıl önce

Bu sitede yapılan haberlerin sürekli bir kaç insanın tekelinde habercilik bu değil konuyu araştırın bingolde yapılan bu hizmet 100 tlden aşağı değil gidin araştırın.eksiklikleri gelince pek eksiklik olan eksiklik ise bina sakinlerinden kaynaklı çevredeki insanların verdiği zarar sizi gazeteci olmaya davet ediyorum. Başka insanların tetikciliği (kalemsörlüğünü) yapamyın

YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-