İDEV, ‘Sosyal Medya Kullanımı’ konusunu işleyecek
İdeal Eğitim Vakfı (İDEV), 29 Eylül 2019 Pazar Günü saat:19.00’da Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi’nde ‘Sosyal Medya Kullanımı’ başlıklı ilk seminerini verecek. İDEV’in, her ayın sonunda önemli konuların yer alacağı seminerler vereceği belirtildi.
İDEV, ‘Sosyal Medya Kullanımı’ konusunu işleyecek

Mart 2019 tarihinde kuruluşu Resmi Gazete’de yayımlanarak faaliyetlerine başlayan İdeal Eğitim Vakfı (İDEV)’in genel merkezi Diyarbakır’da bulunuyor.

Türkiye’nin her ilinde temsilcilikler halinde faaliyet yürütecek olan İDEV ‘Okuma kursları, AYT- TYT, LGS Hazırlık kitapları ve testleri, değerler eğitimi kapsamında hazırlanan kitaplar ve seminerler ile çalışmalarına start verdi.

Türkiye’de 6 bölgede her ayın sonunda seminerler verecek olan İdeal Eğitim Vakfı (İDEV) çalışmalarına başladı.  Bingöl'deki ilk semineri 29 Eylül 2019 Pazar Günü saat:19.00’da Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi’nde ‘Sosyal Medya Kullanımı’ üzerine yapılacak. 

Akademisyen İbrahim Dağılma ve Eğitimci Sadullah Arpa’nın katılımıyla yapılacak. ‘Evlilik, Aile Eğitimi, Ahlaki Yozlaşma, Uyuşturucu Kullanımı’ gibi konuların yer alacağı sıralı seminerlerin ‘Sosyal Medya Kullanımı’ başlıklı ilk seminerine tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi.

Eğitim üzerine çalışmalar yapacak olan İDEV’in kuruluş amacı şu cümlelerle ifade ediliyor: “Eğitim, öğretim, bilim, kültür, tarih, spor ve sanat alanlarında faaliyetler yürüterek birey, aile ve toplumun bu konularla ilgili bilgi ve bilinç düzeyini yükseltmek, ahlaki ve manevi destekte bulunmak, gençlerin her türlü uyuşturucu ve zararlı maddelerden korunmasını sağlamak ve vakıf senedinde yazılı diğer amaçları gerçekleştirmek.”

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-