Yaya geçidi nöbeti etkinliği düzenlendi
Genç Caddesi Dörtyol Kavşağı yaya geçidinde, ‘Yaya Geçidi Nöbeti’ farkındalık etkinliği düzenlendi.
Yaya geçidi nöbeti etkinliği düzenlendi

 ‘Yaya Geçidi Nöbeti’ farkındalık etkinliğine Vali Kadir Ekinci’nin yanı sıra Belediye Başkan V. Yaşar Demir, Bingöl Üniversitesi Rektörü İbrahim Çapak, Trafik Şube Müdürü Özcan Alıcı, kurum amirleri, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince kurulan stantta vatandaşlara etkinlik ile ilgili bilgi paylaşımında bulunulurken, çeşitli broşürler dağıtıldı.

Daha sonra etkinliğin amacı ve kapsamı hakkında bilgi veren Vali Ekinci şunları söyledi: "Bugün günlük hayatımızın akışını doğrudan ilgilendiren son derece önemli bir konu münasebetiyle bir aradayız. Bildiğiniz üzere, İçişleri Bakanlığımız 2019 yılını ‘Yaya öncelikli Trafik Yılı’ ilan etmiştir.

Bu talimat doğrultusunda 6 Şubat 2019’da yine bu mevkide ilk etkinliğimizi yapmıştık. Bu etkinlikte, ‘devletin tüm unsurları ile farkındalık eyleminde olduğunu göstermek amacıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak Bakan Yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü, Valiler, Kaymakamlar, İl/İlçe Jandarma Komutanları ve İl/İlçe Emniyet Müdürlerinin katılımı ile farkındalık yaratılmaya çalışılmıştı.”

Daha sonra Vali Ekinci, İl Protokolü, STK temsilcileri ve vatandaşlar, ‘Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ sloganıyla gerçekleşen etkinlik kapsamında Dörtyol Yaya geçidini kullandılar. 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-