"Bölgede proje havuzu oluşturacağız''
TOBB Genç Girişimciler Kurulu Doğu Anadolu Bölge ve Bingöl Başkanı Faysal Açıkbaş, girişimcilik fikirlerini yapacakları çalışmayla bölgede proje havuzu oluşturacaklarını ifade etti.

Geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleşen seçimlerde TOBB Genç Girişimciler Kurulu Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı'na seçilen Bingöl Başkanı Açıkbaş, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Erzurum, Van, Muş, Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan, Hakkâri ve Bitlis illerini ziyaret etti.

Açıkbaş, bölge ziyaretlerinde illerin ticaret ve sanayi odaları ile genç girişimler kurulu başkanları ile bir araya gelerek, istişare toplantıları gerçekleştirdi.

Yaptığı ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Açıkbaş, bölgede proje havuzu oluşturacaklarını belirterek, proje havuzu hakkında bilgi verdi.

Doğu Anadolu bölgesinde girişimcilik kültürünün daha çok yaygınlaşması için bir stratejik plan oluşturacaklarını vurgulayan Açıkbaş, ''Gençlerimizi iş dünyasına doğru kanalize etmeli, geleceğimizi doğru planlamalıyız. Bu amaçla bölge başkanlığı olarak öncelikle valilerimiz, rektörlerimiz ve ticaret ve sanayi odalarımızın yönetim kurulu başkanlarının yer alacağı bir danışma kurulu oluşturmaya ve bir stratejik plan hazırlamaya çalışacağız. Bütün çalışmalarımızı bu plan çerçevesinde yürütmeye özen göstereceğiz. Oluşturacağımız danışma kurulu ile girişimciliğin temeline inmeyi planlıyoruz. Girişimcilik fikirlerimizi bölge olarak tek bir havuzda toplamayı hedefliyoruz. Ziyaretlerimizde öne çıkan talepleri muhataplarına ulaştırmak için en ivedi şekilde hareket edeceğiz'' dedi.

 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-