“Şehrin kalkınması köylünün kalkınmasıyla olur”
Köy ziyaretleri kapsamında Çeltiksuyu, Kuşkondu, İncesu ve Gözeler köyü sakinleriyle bir araya gelen HÜDA PAR İl Başkanı Orhan Açıkbaş, “Şehrin kalkınması köylülerin kalkınmasıyla olur.’’ dedi.
“Şehrin kalkınması köylünün kalkınmasıyla olur”

Parti çalışmaları kapsamında köy ziyaretleri gerçekleştiren HÜDA PAR; Çeltiksuyu, Kuşkondu, İncesu Gözeler köyü sakinleriyle bir araya geldi. HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş ve il yönetiminden oluşan heyet, ziyaretleri kapsamında köylülerin sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Açıkbaş şunları söyledi: “HÜDA PAR olarak hizmet etmenin yetki ve makamla sınırlandırmasına karşıyız. Gücümüz oranında vatandaşlarımızın sorunlarına çare olmaya çalışacağız. Hiçbir şey yapamasak bile vatandaşın sorunlarını dillendirmeye çalışıyoruz. Bu gayeyle son olarak köylerimize bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Köylülerimiz tarımsal faaliyetlerini daha rahat ve verimli yapmak için sulama kanalı talebinde bulundular. Coğrafyamızın tabii kaynakları olan dere ve ırmak sularını köylerimizin hizmetine sunarak tarımsal faaliyetleri ileri bir aşamaya taşımalıyız. Şunu unutmamalıyız ki şehrin kalkınması köylünün kalkınmasıyla olur. Köylünün tarım ve hayvancılık ürünleriyle oluşturduğu ekonomik girdiler piyasayı canlandıracaktır. Köylülerimizin öne çıkan diğer bir talebi de köy içi kilitli taş hizmetidir. Kırsal kesimin daha fazla yağış aldığı gerçeğini göz önüne aldığımızda özellikle ilkbahar ve kış aylarında çamur oluşmasına karşın bu hizmetin bir an önce köylerimize götürülmesi lazımdır. Şunu da belirtmek isterim ki köylerimizin güvenlik ve ekonomik problemlerinin giderilmesiyle şehirlere göçünde önüne geçilerek göç kaynaklı birçok problemde ortadan kalkacaktır.”

Açıkbaş son olarak, “HÜDA PAR olarak toplumun tüm katmanlarına yönelik ziyaretlerimiz bundan sonrada devam edecektir.” dedi.

 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-