Vali Ekinci’den, Akdurmuş ve Düzyayla köylerine ziyaret
Vali Kadir Ekinci, köy ziyaretleri kapsamında merkez Akdurmuş ve Düzyayla köylerini ziyaret etti.
Vali Ekinci’den, Akdurmuş ve Düzyayla köylerine ziyaret

Köy ziyareti programları kapsamında ziyaretlerine Düzyayla Köyü ile başlayan Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Köy Muhtarı Mahmut Alas ve köy sakinleri tarafından karşılandı. 

Ziyaret programı kapsamında Vali Ekinci Düzyayla Köyü sakinleri ile bir araya geldi. Toplantıda köy muhtarı ve köy sakinleri tek tek söz alarak sorunlarını ve taleplerini ifade ettiler.

Vali Ekinci burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “‘En yakından en uzağa tüm köylerimizi ziyaret ediyoruz. Köylülerimiz ile bir araya gelip hasbihal ediyoruz; sıkıntılarını ve taleplerini yüz yüze diyalog ile dinliyoruz. Amacımız il merkezinde, ilçelerimizde ve köylerimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam standartlarını en iyi duruma getirmektir.”

Vali Ekinci daha sonra, 2019 yılı içinde tamamlanan Düzyayla Köyü Çem Mekii 1. kat asfalt yapım işi ile Yamaç Grup Köyyolu’na ait 5 km’lik BSK yapım çalışmalarını yerinde inceledikten sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Enes Üçgül’den köy ile ilgili tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Akdurmuş Köyü’nü ziyaret eden Vali Ekinci, muhtar ve köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. Vali Ekinci’nin köy ziyaretleri ve yapılan işleri inceleme ve denetleme programına İl Genel Meclis Başkanı Hasan Basatemur, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Enes Üçgül ve İl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır katıldı.

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-