Bir gecede 4 bin 159 ziyaret
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, veli öğretmen ilişkilerini güçlendirmek amacıyla bir gecede 4 bin 159 öğrenciyi evlerinde ziyaret etti.
Bir gecede 4 bin 159 ziyaret

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, “Öğretmen veli el ele” sloganıyla başlatılan eğitim seferberliği kapsamında 4 bin 159 öğretmen ile bir gecede 4 bin 159 öğrenciyi evlerinde ziyaret etti. Bingöl merkezde ev ziyaretlerine Vali Kadir Ekinci ile İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, ilçelerde ise kaymakamlar eşlik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi: “Öğretmen evimizi tanısın diye öğretmenler çocukları evlerinde ziyaret ediyor. 4 bin 159 öğretmenimiz an itibariyle 4 bin 159 öğrencimiz için ev ziyaretlerindeler.”

Amaçlarının öğretmen-veli ilişkilerini güçlendirmek, öğrencilerin ev ve çalışma ortamlarını görmek ve yalnız olmadıklarını onlara hissettirmek olduğunu söyleyen Güney, “Öğrencilerin evdeki çalışma ortamlarını görmek, veli, öğretmen ve öğrencilerle kaynaşmalarını sağlamak ve ilişkileri güçlendirmek amacıyla öğrencilerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Okul veli ilişkisini güçlendirmek adına bugün buradayız. Veliler, bizim en önemli paydaşlarımız, çocuklarımızın yaşadıkları, hayat buldukları alanlar. Birbirimizi daha iyi tanımak adına bugün buradayız. Öğretmen evimizi tanısın diye öğretmenler çocukları evlerinde ziyaret ediyor. 4 bin 159 öğretmenimiz an itibariyle 4 bin 159 öğrencimiz için ev ziyaretlerindeler. Buradaki asıl amacımız birbirimizi daha iyi ve daha yakından tanımaktır ve ‘her temas iz bırakır’ düsturuyla yola çıkarak biz bu çalışmayı başlattık. Öyle tahmin ediyorum ki bu ziyaretlerimiz velilerimizde iz bırakmıştır.  Bu ev ziyaretlerimiz bundan sonra sık sık devam edecektir” ifadelerini kullandı. 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-