Bingöl'de planlı elektrik kesintisi yapılacak
Fırat EDAŞ, 17 Kasım Pazar günü yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle Bingöl merkezde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Bingöl'de planlı elektrik kesintisi yapılacak

Fırat EDAŞ, 17 Kasım Pazar günü tüm ekipleri ile Bingöl merkezdeki tüm kabinlerde eş zamanlı bakım onarım çalışması yapacağını duyurdu.

Bakım onarım çalışması kapsamında güvenlik amacıyla planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyuran Fırat EDAŞ ekipleri basın ile paylaşılan bilgilendirme metninde, kesintinin 17 Kasım Pazar günü, sabah saat 06.00 ila 10.00 arası gerçekleştirileceğini duyurdu. Çalışmanın erken tamamlanması halinde ise ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerjinin verilebileceği vurgulandı.

Planlı kesinti esnasında can ve mal güvenliği açısından tedbir amacıyla elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması, jeneratör kullanan abonelerin şebeke ayırıcısını açmaları konusunda müşterilerini uyarmayı ihmal etmeyen Fırat EDAŞ, sorumluluk bölgesinde yaptığı çalışmalarla müşterilerine her zaman daha iyi ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti vermeyi amaçladıklarına dikkat çekti. 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-