“Ya kazanırım, ya tecrübe kazanırım”
Bingöl Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Kariyer Eğitimi Kapsamında Tecrübe Konuşuyor’ Konferansı’na konuşmacı alarak katılan Ahmet Akça, “Korkmadan çalışın, mücadele edin. Girişimci olun. Ya kazanırım ya da tecrübe kazanırım ruhuyla hareket edin” dedi.
“Ya kazanırım, ya tecrübe kazanırım”

Prof. Dr. Fuat Sezgin konferans Salonunda düzenlenen konferansa Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Çiftci ile Prof. Dr. Abdullah Taşkesen, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, kurum amirleri, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferansta bir selamlama konuşması yapan Rektör Çapak, bireylerin ancak çalışarak, kendilerini yenileyerek ve tecrübe kazanarak kariyer sahibi olabileceklerini ifade etti. Konferansın bu açıdan çok önemli olduğunu belirten Rektör Çapak, “Konferansı verecek konuğumuz da bu alanda tecrübe sahibi ve başarıya ulaşmış biri. Kendisinden maksimum derecede fayda sağlamanızı dilerim” dedi.

Çözüm Okulları Genel Müdürü ve Özel Öğretim Derneği Genel Başkanı Ahmet Akça, “Ya kazanırım, ya tecrübe kazanırım” sunumu ile konferansına başladı. Bingöl Üniversitesi’nden çok etkilendiğini belirten Akça, “Rektör Bey buraya çok önemli güzellikler katmış. Türkiye’nin en güzel kampüslerinsen birini gördüm Bingöl’de. Rektör Hocamızın Bingöl Üniversitesi’nin eğitim kalitesini yükseltmek için yaptığı çalışmaları çok yakından biliyorum.  Kendilerini tebrik ediyorum. İnsan, hayatı boyunca kariyer odaklı çalışmalıdır. Bunun için de mücadele ve azim gerekiyor. Yaşanabilir bir dünya bırakmak için hangi işi yapıyorsak yapalım hangi mesleğimiz olursa olsun, onu da en iyi şekilde yapmalıyız. Onu da planlı bir şekilde yapmalıyız. Plansız bir şey olmuyor. Hayat, planlı olanlara daha fazla başarılı olma imkânı veriyor. Marifet gördüğüne inanmak değil, inandığını görebilmektir” diye konuştu.

 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-