Hırsızlık yaptığı belirlenen 3 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 5 ayrı noktada hırsızlık yapan hırsızlık yaptığı belirlenen 3 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Hırsızlık yaptığı belirlenen 3 şüpheli tutuklandı

Bingöl merkez ve Karlıova köylerinde 5 ayrı noktada hırsızlık yaptığı belirnenen E.K., H.M. ve E.K. isimli şahıslar Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla yakalanarak tutuklandı.

Konuyla ilgili Bingöl Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Bingöl İli Merkez İlçe Sarıçiçek, Çobantaşı ve Yenibaşlar Köyleri, Karlıova İlçesi Devecik köyü ve Karlıova ilçe merkezi Yeşilyurt mahallesinde, 13 Kasım 2019 tarihinde gece saatlerinde meydana gelen (5) işyerinden hırsızlık olayının aydınlatılması için Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan adli çalışmalarda; Şüpheli şahısların olay esnasında kullanmış oldukları kiralık araç tespit edilerek E.K., H.M. ve E.K. isimli şüphelilerin kimlik bilgilerine ulaşılmıştır. Şüpheli şahıslar aynı gün Bingöl İl merkezinde bulunan adreslerinde yakalanmış olup, hırsızlık olayına konu (703) paket çeşitli markalarda sigara, (570) TL para ve olayda kullanılan (1) adet demir kesme makası şüpheliler tarafından gizlenen bir binada ele geçirilmiştir. Şüpheli (3) şahıs gözaltına alınmış ve 14 Kasım 2019 tarihinde sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevine konulmuştur.” İfadelerine yer verildi.

 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-