Kur'an-ı Kerim yarışması düzenlendi
Kur'an-ı Kerim yarışması düzenlendi

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün mesleki yarışmalar takvimi doğrultusunda Bingöl İl Mili Eğim Müdürlüğünce organize edilen ve Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde yapılan, "Genç Nida, Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması" gerçekleştirildi.

Yarışma, Cumhuriyet Kız İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlendi. Yarışmaya Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arslan, okul müdürleri, öğretmenler öğrenci ve veliler katıldı.

İl genelinde 6 imam hatip lisesinin katıldığı yarışmada,  jüri üyelerinin puanlaması sonrasında Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Karlıova Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi ise il üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere ve tüm katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

Yarışma sonrasında açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arslan, "Bu tür etkinlikler Kur'an-ı Kerim'i öğrencilerimize sevdirmek açısından büyük önem arz ediyor. Bu yarışmalar sayesinde öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim'i daha çok sevdiriyoruz. Öğrencilerimiz de büyük bir heyecan ve aşkla Kur'an-ı Kerim'i en güzel şekilde okumak için sürekli çabalıyorlar. Bu yarışmada emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ayrıca dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimi ve ailelerini de tebrik ediyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-