“Bingölspor’a desteklerimizi devam ettireceğiz”
“Bingölspor’a desteklerimizi devam ettireceğiz”

Vali Ali Mantı, “İlimiz için bir değer olan 12Bingölspor’a desteklerimizi devam ettireceğiz. 12 Bingölspor Bingöllülerin katkıları ve destekleri ile bu aşamaya gelmiştir. Ümit ederim önümüzdeki yıllarda daha üst liglerde takımımızı izleme şansı buluruz” dedi.

Vali Ali Mantı, Bingöl’de faaliyet gösteren basın-yayın organlarının temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltı programında Vali Mantı’ya Vali Yardımcıları Cevat Gün ve Tunahan Çil ve kurum amirleri de eşlik etti.

Soru cevap faslı ile devam eden toplantıda Vali Mantı, yeni Valilik hizmet binası, kent meydanı, şehir içi ulaşım, ilçe karayollarındaki çalışmalar, köylere hizmet, ihtiyaç sahiplerine yakacak yardımı, istihdam, 12Bingölspor, yeşil alan ve park problemi gibi konular hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

“İLİMİZİN GENEL MENFAATİNİ DÜŞÜNEREK DAHA HASSAS OLMALIYIZ”

“Açık bir toplumda yaşıyoruz” diyen Vali Mantı, herkesin eksilerinin ve artılarının olabileceğine dikkat çekti.

Vali Mantı, “Birlik ve beraberlik, paylaşım ve dayanışma açısından baktığımızda kendileri ile gurur duyduğumuz vatandaşlarımızla aynı ili paylaşıyoruz. İnandığı zaman yürekten teveccüh gösteren bir halkımız var. Yine insanımızın kahir ekseriyeti değerlerine önem veren bir profile sahip. Onun için istisna olan eksileri köpürtüp öne çıkarmak yerine artılarımızı konuşmalı ve öne çıkarmalıyız. Şehrimizdeki tekil olumsuzlukları şehrin ve ülkenin tamamına yayan haber dilinden özellikle uzak durmalıyız. Yapacağımız her haber imaj ve algı açısından önemlidir. Bunun için ilimizin genel menfaatini düşünerek daha hassas olmalıyız” ifadelerine yer verdi.

“GİZLİ VE KAPALI İLİŞKİLERLE DEMOKRASİ DOĞRU İŞLEMEZ”

Çalışma prensiplerinin arasında açıklık ve aleniyet esas olduğunu kaydeden Vali Mantı, “Gizli ve kapalı ilişkilerle demokrasi doğru işlemez. Kamuya nitelikli hizmeti esas alan ve dürüstlük ilkesi ile çalışan bir anlayışı takip ediyoruz. Hukuka bağlı sonuç odaklı çalışma yöntemimiz var. İlimiz için bir değer olan 12Bingölspor’a desteklerimizi devam ettireceğiz. 12 Bingölspor Bingöllülerin katkıları ve destekleri ile bu aşamaya gelmiştir. Ümit ederim önümüzdeki yıllarda daha üst liglerde takımımızı izleme şansı buluruz” diye konuştu.

Toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-