Bingöl Belediyesi'nden 3 Yeni Kurs
Kurs
Bingöl Belediyesi'nden 3 Yeni Kurs

Bingöl Belediyesi, SODES kapsamında desteklenen ‘Çalışan Eller Projesi’ ile 3 yeni kurs açacak.

 Bingöl Belediyesi Proje Biriminden yapılan açıklamada, Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında desteklenen Çalışan Eller Projesi ile doğalgaz, tesisatçılık ve bilgisayarlı muhasebe kursları açılacağı belirtildi.

 Kurslar için başvuruların başladığı belirtilen açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde yeni açılan kurslar için son başvuru tarihi 30 Ocak 2018 olarak belirlenmiştir. Başvuruda bulunmak isteyen kişilerin, İŞKUR kayıt belgesi, diploma ve kimlik fotokopisi, ikametgâh belgeleriyle Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmektedir. Kursiyerlerin belirlenmesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda (SYDV) kaydı bulunan kişilere öncelik verilecektir. Kursiyerlere günlük harçlık verilecektir. Kurslara, 25’şer kursiyer alınacaktır” denildi.

 Belediye bünyesinde açılan yazarlık, tiyatro, Kur’an-ı Kerim, Arapça, okuma yazma ve muaythai kurslarının devam ettiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Bingöl Belediyesi olarak bireylere meslek kazandırmak ve istihdama katkıda bulunmak için çeşitli kurslar düzenliyoruz. Sportif ve sosyal etkinliklere yönelik de çeşitli kurslar düzenleniyor. Belediyemiz her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli dönemlerde kurslar düzenlemeye devam edecektir.”

 

Kategori: Ekonomi
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-