Fotoğraf için bile olsa üniversitemizde öğrenci görmek ne güzel
Koronavirüs (Covid-19) pandemisi sebebiyle uzun zamandır üniversiteden uzak kalan öğrenciler, mezuniyet fotoğrafı çektirmek için kampüse gelerek cübbeleri ile fotoğraf çektirdi. Öğrencileri mezuniyet cübbesi ile kampüste gören Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, aileleri ile birlikte öğrencilere çay ikram ederek uzun süre sohbet etti.
Fotoğraf için bile olsa üniversitemizde öğrenci görmek ne güzel


 Pandemi süresi boyunca kampüsten uzak kalan öğrenciler, kampüs hasretini gidermek için Bingöl Üniversitesi merkez kampüsüne gelerek hasret giderdi. Bingöl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı son sınıf öğrencileri Reyhan Karaaslan ve Gülseher Keskin, aileleri ile birlikte geldikleri kampüste mezuniyet cübbelerini de giyerek aileleri ile birlikte son hatıra fotoğraflarını çektirdiler. 

Mardin’den Bingöl’e kadar gelerek özlem duydukları okullarını görme fırsatı bulan öğrencileri gören Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, uzun zaman sonra kampüste öğrenci görmenin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Aileleri ile birlikte gelen öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Çapak, “Pandemi süreci bizleri de öğrencilerimizi de olumsuz etkiledi. Üniversiteler, öğrencileri ile güzel olur. Onlarsız kampüsün tadı tuzu yok. İnşallah en kısa sürede bu salgını atlatır, yeniden öğrencilerimize kavuşuruz. Öğrencilerimizden devletimizin yaptığı uyarılara uyarak sağlıklı kalmalarını istiyorum. Mezun öğrencilerimize ömür boyu başarı diliyorum. Eğitim hayatlarına devam edecek öğrencilerimizi de en kısa sürede kampüsümüzde görmeği temenni ediyorum.” dedi.

Uzun bir aradan sonra okudukları Bingöl Üniversitesi’ne gelmenin mutluluğu içerisinde olan öğrenciler ise “Üniversitemizi çok özlemiştik. Kampüsü görmek ve gezmek çok iyi geldi. Mezuniyet cübbelerimizi de giyerek son hatıra fotoğraflarımızı çektirebildiğimiz için çok sevinçliyiz. Bizleri görüp sohbet eden ve çay ikramında bulunan Rektör Hocamıza bu samimi davranışı için çok teşekkür ederiz.” diye ifade ettiler.(Bingöl Basın)




Kategori: Sağlık & Yaşam
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-