Sağlık Müdürlüğü'ne yeni atama
Sağlık Müdürlüğü'ne yeni atama

İl Sağlık Müdürlüğü'ne Dr. Mehmet Emin Gündoğdu, atandı. Gündoğdu, göreve başladı.

Ağrı Halk Sağlık Müdürlüğü'nden Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Uzm. Dr. İzzettin Toktaş, 1 ayını dahi tamamlayamadan bakanlık tarafından görevden alındı.

Tektaş’ın görevden alınmasından sonra İl Sağlık Müdürlüğü'ne kimin atanacağı merakla bekleniliyordu. “Sağlık teşkilatının başına kim geçecek?” sorusu, yanıt buldu.

Bingöl Online Gazetesi'nde yer alan habere göre, Solhan İlçe Devlet Hastanesi'nde İç hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Mehmet Emin Gündoğdu, bakanlık onayı ile İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandı. Gündoğdu, göreve başladı.

GÜNDOĞDU KİMDİR?

1984 Bingöl doğumlu, ilk ve ortaöğrenimini Bingöl'de tamamladı. 2001-2008 yılları arasında Ankara Hacattepe Tıp Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladı. 2008-211 yılları arasında Bingöl Solhan İlçe Sağlık Ocağı'nda görev yaptı. 2009-2010 yıllarında Solhan Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde de görev yürüttü. 2011-2012 yıllarında da Solhan'da Aile Hekimi olarak görev yaptı. 2012-2016 yılları arasında İstanbul Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi iç hastalıkları ihtisası yaparak uzmanlık eğitimini tamamladı. 2017 Ocak ayında Bingöl'ün Solhan İlçe Devlet Hastanesi'nde İç hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptı. Sağlık Bakanlığı'yla sözleme imzalayarak Bingöl İl Sağlık Müdürü olarak atandı. Evli ve iki çocuk babası.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-