İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan deprem bölgesine ziyaret
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı 14.06.2020 tarihinde saat 17:24'te merkez üssü Karlıova/Kaynarpınar Köyü olan 5.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgeleri ziyaret ederek devam eden iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan deprem bölgesine ziyaret

Vali Kadir Ekinci ve AFAD Başkan Yardımcısı Hamza Taşdelen’nin de eşlik ettiği inceleme programı depremin merkez üssü olan Kaynarpınar Köyünde yapılan incelemeler ile başladı.

Devam eden iyileştirme çalışmaları ile ilgili olarak  yetkililerden bilgi alan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, burada bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Kaynarpınar Köyündeki inceleme programının ardından Dinarbey ve Elmalı Köyleri ile Yedisu ilçesini ziyaret ederek inceleme programını sürdürdü.

Depremden etkilenen tüm vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Çataklı, Devletin AFAD, Jandarma, Kızılay ve tüm kurumlarıyla acil hizmetler için depremin ilk anından itibaren alanda, vatandaşının hizmetinde olduğunu ifade etti.




Kategori: Yedisu
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal
-