Valilikten sosyal medya operasyonu açıklaması
Valilikten sosyal medya operasyonu açıklaması

Bingöl Valiliği, Afrin harekâtı ile ilgili olumsuz paylaşımlarda bulunan şahıslara yönelik icra edilen operasyonla ilgili açıklamada bulundu.

“Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye’nin Afrin bölgesindeki (PKK/PYD/YPG/DEAŞ) terör örgütü unsurlarının etkisiz hale getirilmesi, ülkemiz sınır güvenliğinin sağlanması için başlatılan “Zeytin Dalı Harekatı” operasyonuna yönelik iç kamuoyunda örgüte müzahir kitlenin hareketlendirilmesi ve kamuoyu oluşturulması amacıyla örgütün yayın organlarında çağrılarda bulunulduğu tespit edilmiştir” denilen açıklamada, sosyal medya üzerinden düzenlenen sınır ötesi operasyona karşı halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, örgüt propagandası yapan şahıslar ile ilgili çalışmaların yapıldığı aktarıldı.

Operasyonun Bingöl Merkez ve Solhan İlçelerinde gerçekleştiği ifade edilen açıklamada, 4 şüpheliye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyon neticesinde, N.A, N.M, H.A ve R.B isimli şahıslar yakalanarak, gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, “Kamu düzeninin sağlanması, vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve tavizsiz devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-