“Bingölspor’a her zaman destek olduk”
Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Siyasi ve bürokratlarımızla, Bingölspor’a nasıl daha fazla katkı sunabiliriz diye arayış içerisindeyiz. Bu anlamda birkaç alternatifimiz var, bunlar gerçekleştiğinde sonucu hep birlikte göreceğiz” dedi.
“Bingölspor’a her zaman destek olduk”

Barakazi,  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 12 Bingölspor yönetimi ve futbolcularıyla bir araya geldi.

Burada konuşan Barakazi, 5 haftadır yenilmeyen takımı tebrik ederek, bu sinerjinin devam ettirilmesi gerektiğini söyledi.

Takım arasındaki uyumun sürdüğü müddetçe başarının da kaçınılmaz olacağını vurgulayan Barakazi, “Son maçlarda yakaladığınız bu uyumu koruyun. Aranızdaki uyum sürdükçe başarı da kaçınılmaz olacaktır. Sizlerin başarısı Bingölspor’un şahsında, Bingöl’e katkıdır. Bingöl’e sunduğunuz bu katkıdan dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“2 sebepten dolayı destek veriyorum”

İki sebepten dolayı sporu desteklediğini ifade eden Barakazi, şunları söyledi:  

“Sporu ve sporcuyu desteklemek için birçok neden var aslında ama ben en fazla şehrimizin tanıtımını yaparak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğu için sporu destekliyorum. Şuanda Türkiye’nin dört bir yanında ilimizi tanıtıyorsunuz. Doğudan batıya, kuzeyden güneye her tarafta bu tanıtım gerçekleşiyor. Diğer yandan gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak kalarak, enerjilerini bu alanda harcıyor. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalması, şehrimizin en büyük kazanımlarından biridir.”

“Takımımızı desteklemeye devam ediyoruz”

Bingölspor’a her zaman destek olduklarını belirten Barakazi, takıma daimi kaynak sağlama arayışında olduklarını belirterek, “Siyasi ve bürokratlarımızla Bingölspor’a nasıl daha fazla katkı sunabiliriz? Bunun arayışı içerisindeyiz. Bu anlamda birkaç alternatifimiz var, bunlar gerçekleştiğinde sonucu hep birlikte göreceğiz. Sizlerin emeklerini boşa çıkarmayarak, şehrimize sağladığı faydalar dolayısıyla bu desteği çok önemsiyoruz. Şehrimize sağladığınız katkılardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Heyecanınız heyecanımız, şerefiniz, onurunuz onurumuzdur”  diye konuştu.

Yılmaz: Allah böyle yöneticileri memleketin başından eksik etmesin

12 Bingölspor’un onursal Başkanı Reşat Yılmaz ise, takıma sağladığı desteklerden dolayı Barakazi’ye teşekkür ederek, “Belediye başkanımız, Bölgesel Amatör Lig’inden mücadele ettiğimiz günden bu yana her şeyiyle bizim yanımızda oldu. Bugün buralardaysak bu işin en büyük mimarlarından birisi kendisidir. Kulübümüz ve Bingöl adına kendisine tekrardan şükranlarımı sunuyorum. Allah böyle yöneticileri bu memleketin başından eksik etmesin” dedi.

Bingöl’ün, her şeyden önce Bingölspor’a ihtiyacı olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:  

“Çünkü bizler içerde ve dışarıdaki tüm maçlarımızda binlerce Bingöllüyü bir araya getirebiliyoruz. Vatandaşlarımızı bir araya getirerek, bütünlüğü ve beraberliği sağlıyoruz. Her kesimden, her fikirden insanlar bir araya gelerek, takımı sahiplenip destekliyor. Biz bu duyguları sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere, şehrimizin tanıtımına en üst düzeyde katkıda bulunuyoruz. Her gittiğimiz bölgede ilimizi tanıtıyoruz.”

Kategori: Spor
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal
-