TEKNOPARK Binası yapımı protokolü imzalandı
Bingöl Üniversitesi ile Kalehan Genç Enerji Üretim A.Ş. arasında "TEKNOPARK" binasının yapım işi ve yapımı bitikten sonra üniversiteye devredilmesine ilişkin protokol imzalandı.
TEKNOPARK Binası yapımı protokolü imzalandı

Protokol imzaları; bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ve Kalehan Genç Enerji Üretim A.Ş. Genel Müdürü Gültekin Keleş tarafından atıldı.

Gerçekleştirilen protokol imza törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan da katıldı. 

“TEKNOKENT, bölgenin önemli eksikliklerindendir”

İmza töreninin ardından konuşan Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Teknokentin bölgenin önemli eksikliklerinden birinin olduğuna dikkat çekerek, “Teknokent, bölgemizin en önemli eksiklerinden bir tanesidir.  Küreselleşme ile birlikte dünya hızla değişiyor ve her alanda her şey yenileniyor. Böyle bir akışkanlığın olduğu zaman diliminde çağa ayak uydurmak gerekiyor. Bingöl Üniversitesi olarak bölgemizin kalkınmasına rehberlik edecek yenilikçi ve gelişmeye maksimum katkı sağlayacak projeler üretmeye devam edeceğiz. Teknopark binasının iki katlı ve 580 metrekarelik alana sahip olacak.” dedi.

“Proje, model bir çalışmaya vesile olacak”

Protokol imza törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz, “Kalehan Genç Enerji Üretim A.Ş. ile Üniversitemiz arasında, “TEKNOPARK” binası inşasına ve Üniversite’ye bağışlanmasına ilişkin, protokol imzalandı, hayırlı olsun. Valimize ve Rektörümüze teşekkür ederiz. Model bir çalışmaya vesile olacak inşallah.” İfadelerini kullandı.

İmza töreninde hazır bulunan Bingöl Valimiz Kadir Ekinci de hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Vali Ekinci, “Bu proje, üniversitemiz ve bölgemiz açısından hayırlı gelişmelere vesile olacaktır.” şeklinde konuştu.

 

 

Kategori: Eğitim
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-