Yarışmadan kazandığı parayı Arakan’a gönderdi
Bingöl FM’de her Cumartesi yapılan “Çocuklar Yarışıyor” adlı bilgi yarışmasının bu haftaki kazananı olan İsa Semih Kalkan isimli yarışmacı, programından kazandığı parayı Arakan’lı Müslümanlara ulaştırılmak üzere bağışladı.
Yarışmadan kazandığı parayı Arakan’a gönderdi

Bingöl FM’de Her Cumartesi 6-15 yaş arası çocuklara yönelik canlı olarak yayınlanan “Çocuklar Yarışıyor” Programında, her hafta bir yarışmacıya 50 TL’lik ödül verilmekte.

Bu haftaki yarışmanın birincisi olan İsa Semih Kalkan isimli öğrenci, kazandığı 50 TL’yi Bingöl FM aracılığıyla Arakan’lı mazlum Müslümanlara gönderilmesini istedi.

Bu haftaki yarışmada ödülü kazanan İsa Semih Kalkan adlı çoğunun kazanacağı parayı Arakan’daki Müslümanlara göndereceğini belirtmesi, çocukların Arakan’daki mazlumlara karşı duyarsız kalmadıklarını bir kez daha göstermiş oldu.

Konu ile ilgili Bingöl FM yetkilileri yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın bu konuda sorumluluk bilinci ile hareket etmeleri bizleri son derece memnun etmiştir. Özelde İsa Semih Kalkan’a genelde tüm çocuk dinleyicilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mazlum Müslümanları unutmaması ve kazandıkları parayı kendilerine harçlık yapabilecekken, ihtiyaç sahibi mazlum Arakan’lı Müslümanlara gönderilmek üzere infak etmeleri İslami ve insani açıdan takdire şayan bir davranıştır. İsa Semih Kalkan’nın bağışladığı yardımı, Arakan’lı Müslümanlara yardım ulaştıran STK’lar aracılığı ile yerine ulaştıracağız inşallah” İfadelerine yer verildi.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-