Sağlık Çalışanlarına “Başarı Belgesi ve Hediyeleri” verildi
Bingöl Valisi Kadir Ekinci, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede üstün gayret ve fedakârlık göstererek görevini ifa eden tüm sağlık çalışanlarımıza başarı belgelerini ve hediyelerini düzenlenen törenle takdim etti.
Sağlık Çalışanlarına “Başarı Belgesi ve Hediyeleri” verildi

İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda düzenlenen törene Vali Kadir Ekinci’nin yanı sıra İl Sağlık Müdürü M. Emin Gündoğdu ve ilimizde görevli 3 bin 500 sağlık çalışanını temsilen 12 sağlık çalışanı katıldı.

Programın açış ve selamlama konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü M. Emin Gündoğdu, “Tüm dünyada, ülkemizde ve ilimizde pandemi ile mücadele denilince şüphesiz sağlık çalışanlarımızın göstermiş olduğu üstün gayret ve özverili çalışmalar hiçbir zaman unutulmayacaktır.” dedi.

Daha sonra konuşan Vali Kadir Ekinci,  “Bir yıla yakın bir süredir dünyayla birlikte çok ciddi, çok çetin bir pandemi imtihanı veriyoruz. Bu süreçte ülkemizde onbinlerce, dünyada milyonlarca insan hayatını kaybetti.” dedi.
Vali Ekinci şunları söyledi:

Salgın dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Rabbimden rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanları cennet, makamları ali olsun inşallah. Son derece sinsi ve öldürücü bir karaktere sahip olan virüsün yayılma hızı karşısında gerçekçi, rasyonel ve seri davranmak durumundayız. Bu kapsamda idarenin aldığı maske, mesafe ve temizlik kuralı kararlarından sokağa çıkma kısıtlamalarına kadar tüm tedbir kararlarına hassasiyetle uymamız gerekiyor.
 Ciddiye alınmayan basit bir ihmal dahi geri dönüşü imkânsız sonuçlara neden olabilir. Hem kendimizi, hem yakınlarımızı, hem de tüm toplumu düşünerek tedbirlere harfiyen uymalıyız.
Ben burada, bu konuda gösterdikleri titizlikten dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür etmek istiyorum.
 Hakikaten, salgınla mücadelenin ilk gününden bu yana giderek artan bir dikkat ve rikkat ile vatandaşlarımızın alınan kararlara uyduklarını, görevli arkadaşlarımıza verdikleri destekle süreç içinde yanımızda durduklarını ifade etmek isterim.
 Tabi bu arada özellikle teşekkür etmek istediğimiz, şükranlarımızı arz etmek istediğimiz mesai arkadaşlarımız var.
 Onlar tüm Türkiye’nin gönlünü kazanmış, tüm Türkiye’nin dualarla desteklediği sağlık çalışanlarımız.
 Bu arkadaşlarımızın bazısı günlerce, bazıları aylarca evlerine, sıcak yuvalarına gidemediler. Hepimizin sağlığı için, bizler iyileşelim diye uzun süre çocuklarını, eşlerini, anne ve babalarını, dostlarını ve yakınlarını göremeyen sağlık çalışanlarımız var.
 Yoğun mesaileri ile toplumsal dayanışmamıza apayrı bir samimiyet, apayrı bir örneklik katan tüm sağlık çalışanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyor, şükranlarımız arz ediyorum. Allah sizleri her daim muhafaza etsin.
 İnsanımızın sağlığı ve huzuru için verdiğiniz emeklerden dolayı kalplerimizde müstesna bir yeriniz olduğunu bilmenizi isteriz. Allah hepinizden razı olsun.
 İnsanlık tarihinin önemli kırılma noktalarından birini yaşıyoruz. Pandemi nedeniyle insanlığın günlük rutini değişti. Hayatımıza yepyeni kavramlar, araçlar ve yaklaşımlar girdi. Tüm dünyayı kuşatan, yaşlı genç, kadın erkek demeden herkesi etkileyen sağlık krizini inşallah hep birlikte, el ele mücadele ile kazanacağız.
 Ben tekrar ortaya koyduğunuz gayret ve çabalardan, yüksek çalışma temposundan dolayı sizlerin şahsında tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Allah sizlerden razı olsun.”
Program sonunda, kentte görev yapan 3 bin 500 sağlık çalışanını temsilen 12 sağlık çalışanına, Vali Kadir Ekinci tarafından başarı belgesi ve hediyeleri takdim edildi.

 






Kategori: Sağlık & Yaşam
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-