Bingöl'de Merhum Erbakan için Mevlit okutulacak
.
Bingöl'de Merhum Erbakan için Mevlit okutulacak

Bingöl’de Türkiye eski Başbakanlarından Milli görüş lideri Merhum Necmettin Erbakan için Mevlid-i Şerif okutulacak.

 

Erbakan Vakfı Bingöl İl Başkanı İsmail Yeter,  cumartesi günü(yarın) merkez Ulu Cami'de ikindin namazını müteakip Türkiye eski Başbakanlarından Merhum Necmettin Erbakan için Mevlid-i Şerif okutacağını söyledi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Erbakan Vakfı Bingöl İl Başkanı Yeter,  “Hayatı buyunca inandığı dava için çalışan, baskıcı diktalara karşı mücadele etme düşüncesini Müslümanlara aşılayan, Müslümanların dertleri ile dertlenen, ümmetin bilinçlenmesini sağlayan ve bir çiçekle baharı getiren büyük ilim, fikir ve dava adamı rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın Vefatının 7’nci sene-i devriyesinde Hocamızı rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Mekanı cennet olsun inşallah.” Diye konuştu.

Yeter, “Özellikle İslam coğrafyasının içerisinde bulunduğu mevcut içler acısı hal ortadayken, bu yaşananları yıllar öncesinden dile getiren merhum Erbakan Hocamızın ve bu sıkıntıların çözümüne yönelik önemli fikirler ve icraatlar ortaya koyan Milli Görüş davasının bu topraklar için önemi bir kez daha açık bir şekilde görülmüştür.” İfadelerini kullandı.


Son olarak Yeter, “Erbakan Vakfı Bingöl Temsilciliği olarak milli görüşün merhum lideri ve 54. hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın vefatının 7. sene-i devriyesi münasebeti ile 24.02. 2017 Cumartesi günü ikindi namazı sonrası, Bingöl ulu camide düzenleyeceğimiz mevlid-i şerif programına bütün Bingöllü hemşerilerimizi davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

(İLKHA)

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-