Bingöl’de de CoronaVac aşısının ilk dozu yapılmaya başlandı
Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca analizleri tamamlandıktan sonra "Acil Kullanım Onayı" verilen CoronaVac aşısı, Bingöl'de sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı.
Bingöl’de de CoronaVac aşısının ilk dozu yapılmaya başlandı

Türkiye'ye Çin'den getirilen CoronaVac aşıları, Türkiye genelinde olduğu gibi Bingöl Devlet Hastanesinde sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlandığı belirtildi. 

Önceki gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ilk aşıyı olmasıyla başlayan aşılama işlemi tüm illerde sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlandı. Bingöl'de de ilk aşılama Bingöl Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirildi. İlk aşıyı yaptıranlar arasında Bingöl İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu ve Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Gengörü yer aldı.

Bingöl’de ilk olarak il sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu'ya yapılan aşının ardından, daha sonra sırasıyla doktor ve diğer sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı. 
Bingöl İl Sağlık Müdürü Gündoğdu, kendisine yapılan aşının ardından kamu ve özelde çalışan yaklaşık 4 bin sağlık çalışanına aşı yapılacağını belirtti. 







Kategori: Sağlık & Yaşam
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-