Engelli vatandaşın hukukla imtihanı
Engelli vatandaşın hukukla imtihanı

İki yıl  önce pasolik kartı olmadığından  Beşiktaş-Konyaspor maçını izlemek için stada kaçak yollarla giren ve hakkında bir çok dava açılan engelli vatandaşın kardeşleri duruma tepki gösterdiler. 

Kardeşlerinin ℅50 Engelli olduğunu bu duruma rağmen yaşananların hukukunda aslında engelli olduğunu gösterdiğini belirterek şunları söylediler: "Kardeşimize ceza olarak 1 yıl boyunca her Beşiktaş maçında karakola gidip imza atması gerektiği tebliğ edildi. Bunun üzerine ℅50 engelli raporunu mahkemeye sunarak engelli kardeşimizin beraatını talep ettik. Bingöl'deki mahkeme tarafından engelli olma durumundan beraat eden  kardeşimiz Yusuf Üzer'e beraat ettiği aynı suçtan İstanbul’ da bulunan üç farklı mahkeme birbirinden habersiz üç  dava daha açtı. Mahkeme süreci devam eden engelli kardeşlerine beraat ettiği bir suçtan dolayı aynı ülkenin farklı mahkemelerinde tekrar dava açıldı."

Ayrıca Kardeşlerinin; adam öldürmediğini, hırsızlık yapmadığını ve yüz kızartıcı bir suç işlemediğini belirterek, FETÖ ve Apo'ya bile bu kadar mahkemede dava açılmadığını, mahkemelerin engelli bir hal aldığını ve bundan dolayı avukat tutmak zorunda kaldıklarını maddi ve manevi zarara uğratıldıklarını belirterek, hukuktaki bu komediye son verilmesi gerektiğini söylediler.
Ömer Kişi / Bingöl Basın
 

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-