Baz istasyonlarının çevresi mesire alanı yapılmamalı
.
 Baz istasyonlarının çevresi mesire alanı yapılmamalı

Önceki gün  Bingöl  Belediyesi tarafından basınla paylaşılan bir haberde, Mirzan Mahallesi su deposu   alanın mesire/piknik alanı olarak  düzenleneceği açıklanmıştı.

 Habere konu olan bölge bir çok GSM şirketinin baz istasyonunun bulunduğu bir yer  olarak  biliniyor.

 Yapılan araştırmalar baz istasyonlarının insan sağlığı üzerinde çok ciddi olumsuz etkilerinin olduğunu gözler önüne sermektedir.

 Ayrıca aynı bölge daha öncede mesire alanı olarak düşünülmüş ve bir çok hizmet götürülmüştü. Ancak bölgede yeterince güvenlik önlemi alınmadığından kısa bir süre sonra götürülen hizmetler tahrip edilmiş, bölge uyuşturucu alkol kullananların meskeni haline gelmişti. Yine aynı bölgede bulunan GSM operatörlerine ait vericilerde yetersiz güvenlikten dolayı yakın zamanda saldırıya uğramıştı.

 Bingöl’de son zamanlarda yapılan bir çok hizmet çok yönlü düşünülüp yapılmadığından, kısa süre sonra işlevselliğini yitirmiş, büyük sermayeler heba olmuştu. Bingöl Belediyesinin güvenlik problemi olan ve onlarca baz istasyonunu olduğu bir bölgeyi mesire/ piknik alanı olarak seçme kararını tekrar gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Bingöl Basın

Kategori: Bingöl
Yazık gene Rant ibresi Mirzan Tepesine döndü
7 yıl önce

Daha önce de Kent Ormanı olarak dizayn edildi fakat rant yüzünden milyonlarca lira çöpe gitti, bu defa bakalım ne olacak kime rant kapısı olacak bir tek orası kalmıştı yazık etmedik, olan o güzelim ormana olacak...

YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-