Alpaya'dan Bingöl Halkına Teşekkür Ve Davet
Hüda Par Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya geçtiğimiz Ramazan ayında İsrail’in Kudüs, Mescid-i Aksa ve Filistin’e yönelik saldırılarına tepki gösteren Bingöllü vatandaşlara teşekkür etti ve Kudüs için Gençlik Kollarının Sanat Sokağında 3-4 Haziran tarihlerinde 10.00 ile 18.00 saatleri arası sürecek olan Kudüs’ün Rengi temalı fotoğraf sergisine tüm Bingöllüleri davet etti.
Alpaya'dan Bingöl Halkına Teşekkür Ve Davet

Alpaya yapmış olduğu açıklamada, yapılan saldırılarda yüzlerce Filistinlinin şehit olduğunu söyleyerek: “Malum olduğu üzere Siyonist işgalciler (İsrail), Ramazan Ayının Kadir Gecesinden itibaren Filistin ve Mescid-i Aksaya yönelik 10 gün süren bir saldırı gerçekleştirdi. Bu saldırıların sonucunda yüzlerce Filistinli kardeşimiz şehit olurken, binlercesi yaralandı, yüz binlerce insan yerinden yurdundan oldu. Halkımız bu zulme dün olduğu gibi bugünde hiçbir şekilde sessiz kalmadı. Bizler şuna inanıyoruz ki hamuru İslam ile yoğrulmuş halkımız sadece mazlum Müslümanlar için değil Dünya’nın her neresinde dini, dili, ırkı ne olursa olsun ortada bir zulüm varsa hiçbir şekilde bu zulme sessiz kalmamıştır ve kalmayacaktır. Bu bağlamda ilimizde gerek Bingöl İl Başkanlığımız olarak gerekse STK’larımızın düzenlemiş olduğu basın açıklamaları, protestolar ve araç konvoylarına fedakârca katılan tüm halkımıza, kıymetli Bingöl’lü kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Saldırıların durması, Siyonistlerin, barbarlıklarını terk edecekleri anlamına gelmez. Allaha verdikleri sözü sürekli bozan, kendilerine gönderilen Peygamberleri şehit eden ve karakterlerinde ahde vefa gibi bir özellik bulunmayan Siyonistlerin mukaddesatlarımıza yönelik bu saldırıları ne ilktir ne de son olacaktır.’’ İfadelerini kullandı.

Alpaya açıklamasının devamında ise, ‘’Bingöl İl Teşkilatı olarak Kudüs’ü her türlü etkinlikler ve çalışmalarla anlatmaya devam ediyoruz. Bingöl Gençlik Kollarımız Sanat Sokağında 3-4 Haziran tarihlerinde 10.00 ile 18.00 saatleri arası sürecek olan Kudüs’ün Rengi temalı bir fotoğraf sergisi düzenleyecektir. Dolayısıyla Kudüs sevdalısı halkımızı, bu etkinliğimize de bir kez daha davet ediyoruz. Sergimizde mazlum kardeşlerimizin dramını ve Siyonist İsrail zulmünü birçok fotoğraf karesiyle teşhir edeceğiz.’' Şeklinde konuştu.

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-