Bingöl’de "Kudüs’ün Rengi" temalı fotoğraf sergisi düzenlendi
Bingöl HÜDA PAR İl Gençlik Kolları Kudüs için farkındalık oluşturmak için resim sergisi düzenledi.
Bingöl’de

Bingöl Sanat Sokağında açılan fotoğraf sergisinde işgal altında olan Kudüs ve mazlum Filistin’lilere karşı işlenen vahşet gözler önüne serildi. HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu Kudüs’ün Rengi temalı fotoğraf sergisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı.

Sergide konuşan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, Filistin ve Gazze tüm Müslümanlar için öncelikli ortak paydamızdır. Bu işgale ve bu zulme sessiz kalma Kudüs’ü Yahudilere altın tepside sunmak olur. Sadece bununla sınırlı değil, zira mescidi aksa tüm Müslümanların onuru, şerefi ve izzetidir. Dolayısıyla bu bilinçle mescidi aksa asla Müslümanlardan başkasına teslim edilemez.

Gazze’de yaşananlardan dolayı bütün Müslümanların uyumamaları gerektiğini vurgulayan Alpaya, “Bütün dünyanın gözleri önünde Gazze’de ve mazlum Kudüs’ümüz de Siyonist işgalcilerin elleri ile büyük bir vahşet ve dram uygulanıyor. Bundan dolayı biz oradaki vahşete ve drama farkındalık oluşturmak adına gençlik kollarımızın öncülüğünde böyle bir program düzenlemeyi düşündük. Türkiye’nin her tarafında biz HÜDA PAR olarak Gazze ve Kudüs’e sahip çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti göstermeye çalışıyoruz. İnşallah bütün dünya Müslümanları bu şekilde uyanırlar ve farkındalık oluşturmak adına daha güzel programlar yaparlar.” ifadelerini kullandı.







Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-