Valilerden Barakazi’ye ziyaret
.
Valilerden Barakazi’ye ziyaret

Muş Valisi Aziz Yıldırım ve Bingöl Valisi Ali Mantı, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’yi makamında ziyaret etti.

 Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl’e gelen Muş Valisi Aziz Yıldırım, beraberinde Bingöl Valisi Ali Mantı, Bingöl 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin Altay, Muş Garnizon Komutanı Albay Cem Karoğlu, Bingöl İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim, Bingöl Emniyet Müdürü Metin Akay, Muş Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve Muş Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, Başkan Barakazi’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette belediyenin çalışmalarına ilişkin bilgi veren Başkan Barakazi, tamamlanan ve devam eden projeleri anlattı.

 2’inci etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ile Çapakçur Vadisi Projesiyle Bingöl’ün çevresinin değişeceğini kaydeden Barakazi, projede yer alan müştemilat, sosyal donatım alanları ve yeşil alanlara ilişkin bilgi verdi.

 Bingöl Belediyesince yürütülen çalışma ve projelerin takdire şayan olduğunu belirten Muş Valisi Yıldırım ise, “Bugün Bingöl ilimizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Bu esnada Bingöl’ün bazı güzergâhlarını gözleme fırsatı bulduk. Düzenli ve tertipli olan Bingöl’ün, daha da gelişeceğine ve kabuğunu kıracağına inanıyorum. Bu anlamda valilik ve belediyeye büyük sorumluluklar düşüyor. Bu doğrultuda yaptığınız çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-