Alpaya, BDH Başhekimi Gengörü'yü Doktor sorunu için ziyaret etti
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı ve beraberindeki heyet, Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ramazan Gengörü'yü ziyaret ederek doktor eksikliği ve hasta randevu sistemindeki sıkıntıları görüştü.
Alpaya, BDH Başhekimi Gengörü'yü Doktor sorunu için ziyaret etti

Bingöl Devlet Hastanesi'nde bazı branşlarda doktor eksikliğinin yaşandığını ve vatandaşların bu problemleri kendilerine ilettiğini dile getiren HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya şunları dile getirdi;
"İl Devlet Hastanemiz Başhekimi Sayın Ramazan Gengörü'ye yaptığımız ziyarette, vatandaşlarımızın yaşadığı başlıca sağlık problemlerini dile getirdik. Yaşanan sıkıntıların sadece ilimize has olmadığını ve birçok ilde benzer problemlerin yaşandığının farkındayız. Fakat ilimizde sağlık konusunda sebebi ne olursa olsun neticesi vatandaşlarımız için büyük bir mağduriyete dönüşmüş bulunmaktadır. Tamda bu noktada gördüğümüz lüzum üzere ziyaret ettiğimiz Başhekim Sayın Ramazan Gengörü'ye de bu minvalde sorunları aktardık. Hastane yönetiminin büyük bir hassasiyetle eksiklikleri giderme çabasında olduklarını gördük."

Alpaya, "Geçtiğimiz günlerde bizlere ulaşan, Onkoloji bölümündeki doktor eksikliği ve aile hekimliklerinin daha aktifleştirilmesi ve güçlendirilmesi hususunda yine basına konuşmuştuk. Bu ziyaretimizde ise hem bazı branşlardaki doktor eksikliklerini hem de hasta randevu sistemindeki aksamalardan doğan mağduriyetleri ilgili makama sunmuş olduk. Kendilerinin de bu konuda da ciddi bir çaba içinde bulunduğunu gördük. Fakat dediğimiz gibi hastane yönetiminin bir gayret ve çabası var, lakin daha üst makamlarda bulunan yetkililere ve ilimizin milletvekillerine buradan çağrıda bulunmak istiyoruz. İlimiz için umuyoruz ki bu eksiklikler ve yaşanan mağduriyetler biran önce çözüme kavuşur” şeklinde konuştu.

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-