Simani Der'den Okul Kütüphanesine 980Kitap, öğrencilere Mont ve Bot Desteği
Simani Derneği tarafından Simani Mahallesinde bulunan ilköğretim Okul Kütüphanesine 980 Adet Kitap desteğinin yanısıra öğrencilere bot ve mont yardımı yapıldı.
Simani Der'den Okul Kütüphanesine 980Kitap, öğrencilere Mont ve Bot Desteği

Simani Derneği başkanı Bayram Baysungur, "Bingöllü Simani Mahallesinden olup,  İstanbul'da oturan Ferit Elipek kardeşimizin katkılarıyla  Simani Mahallemizdrki İlköğretim okulu kütüphanesine 980 adet kitap desteginde bulundular. Eğiteme önem verdikleri için okul aile başkanı olarak bu güzel davranışlarından dolayı sonsuz teşekkür ederim." dedi.

Baysurgur, son olarak şunları söyledi: 
"Okul kütüphanesine 980 adet kitap yanısıra, 113 adet bot 113 adet mont öğrencilerin kitap ve  kışlık ihtiyaclarını da karşıladık. Bu yardım  işinde katkısı olan tüm hayır sevenlerden Allah razı olsun herkese teşekkür ederim."

Simani Der Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Elipek de şunları söyledi: 
"Kıymetli dostlar bizler STK temsilcileri olarak bu hayırların ulaşmasında köprü görevi görmekteyiz asıl bu kıymetli hayırların yapılmasında yardımlaşma ve dayanışma kültürünün toplumdaki görünmeyenleri kıymetli iş adamlarımız hayırsever gönül dostlarımız  vardır bizlerde Simani Kale Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz Rabbim yar ve yardımcıları olsun."


Simani İlköğretim okulu aile baskani Atila Elipek ise Mahalle okul öğrencilerine yapılan yardımda dolayı hayır sahiplerine teşekkür ederek,  "Simani Der baskani Bayram Baysungur ve Ferit Elipek okulumuza yapmis olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederim Allah razı olsun." Şeklinde konuştu. 




Kategori: Eğitim
Bayram Baysungur
3 yıl önce

Öncelikle bu güzel hayıra vesile olmaktan, ihtiyacı olan kardeşlerimize birlik ve beraberlik içerisinde el uzatmaktan onur ve gurur duyuyorum. Katkısı olan tüm dostlarımıza kendi ve derneğimiz adına çok çok teşekkür ederiz.

YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-