HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı Regaip kandili sebebiyle hastaları ziyaret etti
.
 HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı Regaip kandili sebebiyle hastaları ziyaret etti

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberindeki il yönetimi Regaip kandili münasebetiyle, Merkez Düzağaç bölgesinde bulunan Devlet Hastanesini ziyaret ederek, personelin ve hastaların kandilini kutlayıp, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı Başkanı Tasalı, Regaip Kandili dolayısıyla, Bingöl Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyareti ardından açıklamalarda bulunarak, İslam’ın hasta ziyaretine son derece önem verdiğini vurguladı.

Tasalı, “Bu Mübarek Üç aylara girmiş bulunuyoruz. Bu gece de Regaip Kandili olduğu için hastanelerimizde yatan hastalarımızın hem kandilini tebrik edelim hem de hal ve hatırlarını sormak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Bu mübarek gecesinin yüzü suyu hürmetine hastalarımıza moral verelim istedik. Bu vesile ile bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum. Rabbim içinde bulunduğumuz üç aylar ve bu gecelerin hatırı için sıkıntısı olan ve özelikle Alemi İslam’ın içinde bulunduğu sorun ve sıkıntılardan bir an öne kurtarsın ve Ümmeti Muhammed(sav)’e birlik ve beraberlik nasip etsin inşallah.” Şeklinde konuştu.

(İLKHA)

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-