Vazanan Derneği Futbol Turnuvası düzenleyecek
Bingöl’de faaliyet gösteren Vazanan Derneği köyleri arasında futbol turnuvası düzenleyecek.
Vazanan Derneği Futbol Turnuvası düzenleyecek

Köyler arası tanışma ve kaynaşma amaçlı yapılacak olan turnuvada A,B ve C grubu olmak üzere toplamda 14 takım ter dökecek. Çekilen kura sonucunda takımlar gruplardaki yerini aldı.

“Turnuvadaki amacımız gençlerin tanışması ve kardeşlik duygularını pekişmesidir”

Konuyla ilgili Vazanan Derneği Başkan yardımcısı Ahmet Becerikli yaptığı açıklamada; “Turnuvayı düzenlemedeki amacımız gençlerin tanışması ve birbirleriyle kaynaşıp kardeşlik duygularını pekiştirmeleridir. Akrabalık bağlarının zayıfladığı günümüzde böylesi etkinlikleri önemsiyoruz. Nüfusun çoğalıp yayılmasıyla beraber insanların birbirlerinden uzaklaşması ve özellikle gençlerin artık neredeyse birbirlerini tanımayacak dereceye gelmesi bizi harekete geçirdi. Resulullah aleyhisselamın; “Akraba bağlarını koparan cennete giremez” hadisi sırrınca gençlerin ilgi alanından gençleri tanıştırma ve kaynaştırma adına bir adım attık. Rabbim utandırmasın. Hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Yönetim olarak turnuva yapma fikrimizi ilk açıkladığımızda köylülerimizde ve gençlerimizden güzel tepkiler aldık ve böyle bir organizasyonu yapma kararı aldık. Turnuva maçlarımız merkezde iki ve Genç ilçemizde olmak üzere toplamda üç merkezde oynanacak. Maçlarımız, merkezde Kervansaray halı saha, Ayça halı saha ve Genç’teki halı sahada oynanacak. Maçlarımız akşam 20:00 ile 23:00 saatleri arasında oynanacaktır.” dedi.

Becerikli son olarak; “Turnuva sonrası kazanan takıma sürpriz ödüllerimiz olacak. Turnuvada emeği geçen yönetim kurulumuz başta olmak üzere, sponsorlarımıza, tüm takımlara ve katkı sağlayan herkese teşekkür eder, tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

Ömer Aşkın/Bingöl Basın

Kategori: Bingöl
Turnuva
2 yıl önce

Hayırlara vesile olması dileğiyle

2 yıl önce

Tebrikler başkanım emeğinize sağlık

YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-