Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel rehber öğretmenleri ile istişare toplantı gerçekleştirdi
Bingöl İl Milli Eğitim müdürü Halil Yücel, Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber öğretmenleri ile toplantı yaparak, okullardaki rehberliğe ihtiyacı olan öğrencilerin sorunların çözümü konusunda fikir alış verişinde bulundu.
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel rehber öğretmenleri ile istişare toplantı gerçekleştirdi

Müdürlük toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim müdürü Halil Yücel, şube Müdürü Fatih Erdim, RAM Müdürü, okul müdürleri ve Rehberlik Araştırma Merkezinde görevli Rehber öğretmenler katıldı.

Rehber öğretmenlerden okullarındaki rehberliğe ihtiyacı olan öğrenciler ve velileri hakkında bilgiler alan Yücel, öğretmenlerle sorunların çözümü konusunda fikir alış verişinde bulundu. Düzenlenen toplantıda rehber öğretmenler sorunlu öğrencilerin eğitim ve öğretimlerini devam ettirebilmeleri için yapılabilecek çalışmaları Milli Eğitim müdürü Halil Yücel ile paylaştı.

Rehber öğretmenlerine çözüm noktasında ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten Yücel, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu, gece gündüz her hangi bir sorunda kendisiyle rahatlıkla irtibat kurabileceklerini söyledi. (Bingöl Basın)

Kategori: Eğitim
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-