Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi
İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, okulları ziyaret etmeye devam ediyor.
Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi

 75 Yıl İlkokulu ve Vali Kurtuluş Şişmantürk Ortaokulunu ziyaret eden Milli Eğitim müdürü Halil Yücel, okul müdürleri ve öğretmenleri ile okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında konuştu.

Yücel, çalışmaları esnasında öğretmen ve yöneticilerin ihtiyaç duydukları her türlü desteği sağlayacaklarını ifade ederek emeklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini dile getirdi. Okul ziyaretleri kapsamında öğrenciler ile yaptığı sohbette gelecek hedefleri ve ders durumları hakkında da konuşarak öğrencilere olan inanç ve güvenini ifade etti.



“Kitap okumak hayal dünyasını geliştiren ve hedefe götüren bir araçtır”

Yücel, öğrencilere hitaben; “ Düzenli çalışmalısınız. Azimli ve kararlı olmalısınız. Kitap okumak hayal dünyasını genişleten ve hedeflere yaklaştıran bir araçtır. Ve kitap okumak aynı zamanda bizleri erdemli birer fert haline getiri. Aslında kitaplar bu günümüzü ve yarınımızı şekillendirmemizde bizlere rehberlik yapıyor.” Dedi.

Yücel; “Spordan ve sanattan uzak kalmayın. Kendinize güvenip girişimcilik yönünüzü hep canlı tutun. Hepinize başarılar diliyorum. “şeklinde konuştu.

İl Milli eğitim müdürü Halil Yücel daha sonra okul idarecileri ve öğretmenleri ile yaptığı görüşmelerde öğrenciler için yapılan çalışmalar ve okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerine değindi.



“Öğrenciler manevi değerlerin idrakinde olmalı”

Yücel, idareci ve öğretmenlere hitaben; “Öğrencilerin çok yönlü gelişimleri gerekir. Evlatlarımızın sanatsal ve sportif faaliyetlerden azami düzeyde faydalanabilmeleri için idareci ve öğretmenlerimizin desteklerini bekliyoruz.  Bu anlamda atılacak her adımda yanınızdayız. Öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerimizin idrakinde, çağın gereklerinin farkında, düşünen, araştıran, sorgulayan, bilimsel gelişmelerden haberdar olan bireyler olarak yetişmesinde emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. (Bingöl Basın)

Kategori: Eğitim
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-