Bingöl İHH Bir Hisse Mutluluk sloganı ile Kurban çalışmalarını başlattı
Bingöl İHH başkanı Muhittin Gili yaklaşan Kurban bayramı dolayısıyla Kurban kesim faaliyet raporu hakkında açıklamalarda bulundu.
Bingöl İHH Bir Hisse Mutluluk sloganı ile Kurban çalışmalarını başlattı

Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH) kurban çalışmaları için kolları sıvadı. İHH’nın bu bayram belirlemiş olduğu kurban bedeli 2.000 TL. Vekâlet yoluyla kurbanlarını İHH’ya bağışlamak isteyen hayırseverler, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasında dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

İHH İnsani Yardım Vakfı bu yılki Kurban organizasyonunu “Bir Hisse Mutluluk” sloganıyla yurt içindeki Kurban çalışmaları ile birlikte 60 ülkeye gerçekleştirerek ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyor. 1992’de gönüllülerin faaliyetleri ile başlayan vakıf çalışmaları 1995 yılında kurumsallaşmıştır. İHH, kuruluşundan bu yana beş kıtada 123 ülkede insanların ihtiyaçlarını gidermek için hizmet vermektedir. İHH, 30 yıldır gerçekleştirdiği kurban çalışmalarında her yıl onlarca ülkeyi ziyaret ederek milyonlarca insana yardım ulaştırıyor.

 “Bu iyiliğe ortak olun”

Bingöl İHH başkanı Muhittin Gili yaptığı açıklamada; “2022 yılı kurban organizasyonu çalışmalarımız devam ediyor. Milyonlarca ihtiyaç sahibinin ‘Bir Hisse Mutluluk’la sevineceği Kurban bayramı yaklaşıyor. Biz de iyiliği ve paylaşmanın bereketini tüm dünyaya yaymak için hazırlıklarımıza başladık. Partner kuruluşu olduğumuz İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığı ile bu yıl Türkiye ile birlikte 60 ülkede ihtiyaç sahiplerine bereketi ve kardeşliği ulaştıracağız. Siz de kurban vekâletlerinizi, İHH ile dünyanın dört bir tarafına ulaştırabilir, sizi bekleyen milyonlarca ihtiyaç sahibine “Bir Hisse Mutluluk” yaşatabilirsiniz” ifadelerine yer verdi. (Ömer Aşkın-Bingöl Basın)



Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-