Vazanan Derneği Futbol Turnuvasında şampiyon Çotla Spor oldu
Bingöl’de faaliyet gösteren Vazanan Derneği köyler arası futbol turnuvası düzenledi.
Vazanan Derneği Futbol Turnuvasında şampiyon Çotla Spor oldu

Köyler arası tanışma ve kaynaşma amaçlı yapılan olan turnuvada A,B ve C grubu olmak üzere toplamda 14 takım ter döktü. Kıran kırana geçen turnuva maçlarında finale kalan takımlar Kardeşler Spor ve Çotla Spor koldu. Karşılaşmanın final maçı Genç’te oynandı. Genç Arena halı sahada yapılan final maçında Çotla spor Kardeşler sporu 3-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.




“Centilmence bir turnuva oldu, emeği geçen herkese ve tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum”

Konuyla ilgili Vazanan Derneği Başkan yardımcısı Ahmet Becerikli yaptığı açıklamada; “Öncelikle Allah’a hamd olsun turnuvamız hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde bitti. Turnuvada 14 takımımız mücadele etti. Tüm takımlar centilmence bir oyun sergilediler. Şampiyon takım Çotla spor oldu. Kendilerini tebrik ederiz. Ayrıca tüm takımları ve oyuncularını ayrı ayrı tebrik ederiz. Biraz zor olsa da bir o kadar da heyecanlı bir turnuva oldu. Gençlerimizi sportif faaliyetlerde bir arada görmekten çok mutlu olduk.” dedi.


“Turnuva amacına ulaştı”

Turnuvayı düzenlemekten maksadın kardeşlik duygusunun pekişmesi ve gençler arası tanışıklık durumu olduğuna vurgu yapan Becerikli; “Turnuva amacına ulaştı. Gençlerimiz birbiriyle tanışıp kaynaştı. Kardeşlik duyguları pekiştirildi. Akrabalık bağları güçlendi. Turnuvamızın hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Umarız amaç hâsıl olmuştur. Bu bir ilkti inşaallah devamı gelir. Dernek yönetimi adına bir kez daha emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle turnuvada bizleri yalnız bırakmayan ve heyecanımızı ve coşkumuzu bizimle paylaşa sponsorlarımıza ve seyircilerimize teşekkür ederiz. “ ifadelerine yer verdi.

Çotla sporun şampiyon olduğu turnuvada ikinci Kardeşler sor ve turnuvada üçüncü gelen takım da Kavaring spor oldu.



Turnuvada ilk üç takıma kupa ve madalyon takdim edildi. Plaketleri Vazanan dernek başkanı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Bedava takdim etti. Hakem heyeti ve komite heyetine plaket takdim edilirken. Gol krallığı, centilmen takım ve tüm takım oyuncularına da katılım madalyonu takdim edildi. Turnuvada gol krallığını 14 golle Kardeşler spordan Fuat Becerikli ve Çotla Spordan Harun Belgin paylaştı. Turnuvanın en iyi kalecisi ise Yusuf Beldek oldu. Ömer Aşkın/Bingöl Basın


Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-