Alpaya; Vatandaşımızı Kan bağışı gibi hayırlı işlerde yarışmaya davet ediyoruz
HÜDA PAR Bingöl gençlik kolları Kızılay’a Kan bağışında bulundu.
Alpaya; Vatandaşımızı Kan bağışı gibi hayırlı işlerde yarışmaya davet ediyoruz

20 Haziran 2022 tarihinde başlayıp 7 Temmuz’a kadar devamedecek olan Bingöl Merkez Genç caddesinde bulunan yeni Valilik binası önünde Kızılaykan bağış kampanyası devam ediyor. Kan bağış kampanyası Bingöl halkından yoğunilgi görüyor. Bugün Cuma namazı çıkışı HÜR DAVA partisi Bingöl İl başkanın daaralarında bulunduğu bir grup genç Kızılay kan bağış noktasına gidip kanbağışında bulundu.

“Bingöl halkımızıninanılmaz duyarlılığıyla kan bağış kampanyamız devam etmektedir”

Kızılay Diyarbakır Bölge Kan merkezi Müdürlüğünden kan bağışplanlama uzmanı Süleyman Koç yaptığı açıklamada; “20 Haziran itibariyle Bingöl ilimizdekan bağış kampanyası düzenlemekteyiz. Bugün kan bağış kampanyamızı on birincigünü. 11 günlük faaliyetimizde Bingöl halkımızın inanılmaz duyarlılığıyla kanbağış kampanyamız devam etmektedir. Hastanelerde umutla kan bekleyenhastalarımızın mağduriyetlerini gidermek adına Bingöl halkı bu duyarlılıkla mağduriyetlerinönüne geçmekte. Hepsi sağ olsun, var olsun. Bu faaliyetimiz 7 Temmuz’a kadardevam edecektir. Bütün Bingöl halkını bu duyarlılığa, hastanelerdekimağduriyetleri giderme adına desteğe ve kan bağışına davet ediyoruz. “ şeklindekonuştu.

“Vatandaşımızı Kanbağışı gibi hayırlı işlerde yarışmaya davet ediyoruz”

Konuyla ilgili HÜDA PAR Bingöl il başkanı Refik Alpayayaptığı açıklamada; ”Gençlik kollarımızla birlikte kan bağışında bulunmayageldik. Allah faydalı kılsın. Bu konuda özellikle vatandaşlarımıza dasesleniyoruz. Vatandaşımız duyarlıdır fakat tekrardan bu konularda özelliklekan bağışı gibi hayırlı yararlı işlerde yarışmalarını temenni ediyoruz. Kanbağışı malumunuz herkese lazım. Allah muhafaza neticede herkesinkarşılaşabileceği durumlardır. Onun için herkesin bu konuda duyarlı olmasınıtemenni ediyoruz. Mümkün mertebe kan verebileceklerin kan bağışındabulunmalarını da istiyoruz. Bu işte emeği geçen Kızılay yetkililerine ve gençkardeşlerime teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

“Kan vermek insanvücudunu yenileyip başkalarının hayatını kurtarır”

HÜDA PAR gençlik kolları üyesi Yusuf Doğru ise; “HÜDAPAR Bingöl il gençlik kolları olarak il başkanımız Refik Alpaya ile beraber Kızılay’akan bağışında bulunduk. Kan vermek insan vücudunu yenileyip başka insanların dahayatlarını kurtarıyor. Bizim için önemli bir şeydir. Herkesi kan vermeye davetediyoruz.” dedi. (Ömer Aşkın) 


Kategori: Sağlık & Yaşam
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-