Türkiye Gençlik Vakfının yaz okullarındaki programları tüm coşkusuyla devam ediyor
Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Gençlik Vakfı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Türkiye Gençlik Vakfı Bingöl temsilciliği tarafından gerçekleştirilen yaz okulları, öğrenciler ve veliler tarafından memnuniyetle karşılanıyor.
Türkiye Gençlik Vakfının yaz okullarındaki programları tüm coşkusuyla devam ediyor


“Birbirinden eğlenceli etkinliklerimiz hız kesmeden devam ediyor”

Türkiye Gençlik Vakfı Bingöl Ortaokul koordinatörü Musa Çıkaray yaptığı açıklamada; “2 aylık yoğun ve koordineli bir çalışma neticesinde gerçekleşen ve 20 Haziran pazartesi günü başlayan 7 haftalık bu program, her günü birbirinden eğlenceli etkinlikler ile hız kesmeden devam ediyor.” dedi.


Türkiye Gençlik Vakfı Bingöl Ortaokul koordinatörü Musa Çıkaray

“Çocukları eğlendirirken eğitmeyi amaçlıyoruz”

Etkinliklerin içeriği hakkında bilgilendirmelerde bulunan Çıkaray; “Bingöl genelinde 11 okulda gerçekleştirdiğimiz yaz Okulumuzun 60 kişilik öğretmen kadromuz 1500'ün üzerinde öğrencimiz ve 12 farklı branş (Elifba, Kur'an-ı Kerim, adabı muaşeret, değerler eğitimi, akıl ve zeka oyunları, diksiyon, drama, beden eğitimi, yüzme gibi) ile çocuklarımızı eğlendirirken öğretmeyi amaçlıyoruz." dedi.


Türkiye Gençlik Vakfı Bingöl İl Temsilcisi İsmail Bukan 

“Öğrencilerimizin kendini gerçekleştirme çabalarına katkıda bulunuyoruz”

Türkiye Gençlik Vakfı Bingöl İl Temsilcisi İsmail Bukan ise yaptığı açıklamada; "Bir Yaz Bin Gelecek" parolasıyla yola çıktığımız yaz okullarımızda Dini, bilimsel ve sportif etkinliklerimizle öğrencilerimizin "kendini gerçekleştirme" çabalarına katkıda bulunuyoruz. Yaz okullarımız Merkezde; Şehit Astsubay Muhammed Koşan Ortaokulu, Turgut Özal ortaokulu, Gazi ortaokulu, Vali Güner Orbay Ortaokulu,  İçmeler Mehmet Akif İnan ortaokulu, Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çukurca Yeni Yerleşim İlkokulu, Solhan ilçemizde; Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu, Atatürk İmam Hatip Ortaokulu,28 Ağustos Ortaokulu, Yiğit harmanı İlkokulu, devam etmektedir. Bu noktada bizi yalnız bırakmayan öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.                                (Ömer Aşkın-Bingöl Basın)

Kategori: Eğitim
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-