Duaya çağrı!
Yüce İslam davasının nadide neferlerinden olan Mehmet Yararlı Elazığ Fethi sekin hastanesinde kemoterapi tedavisi görüyor. Yararlı Ailesi tüm Müslümanlardan ve dava arkadaşlarından dua talebinde bulunuyor.
Duaya çağrı!

Bingöl’de ikamet eden Mehmet Yararlı, doksanlı yılların Türkiye’sinde İslami mücadele vermiş, 28 Şubat darbesinden ötürü mağduriyet yaşayıp öz vatanında hicrete zorlanmış, daha sonra düzmece iftiralarla hakkında tutuklama kararı çıkarılan Yararlı, 6 yıl medrese-i Yusufiye’de kalmıştır. Tutuklanma sürecinde dönemin şer güçleri ve dış güçlerin hizmetkârları tarafından çeşitli işkencelere maruz kalmış ve o dönem birçok Müslüman gibi onun da vücudunda kalıcı hasarlar oluşmuştu.

Yaklaşık 2 yıldır tedavi gören yararlı şu sıralar Elazığ’da tedavi görmekte ve durumu gittikçe ağırlaşmaktadır. Yararlı ailesi, Mehmet Yararlı için tüm Müslümanlardan ve dava arkadaşlarından özel dua talep ediyor.  

Efendimiz aleyhisselamın hastalıklar için okuduğu dua ile Allah’a yalvarıyoruz. Başta Mehmet yararlı kardeşimiz olmak üzere tüm Müslüman hastalara yüce Allah’tan şafi ismiyle şifa niyazında bulunuyoruz. Rabbim Şafi ismi hürmetine Mehmet Yararlı kardeşimize acil şifalar ihsan etsin.

Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame

Şifa duası Türkçe anlamı;

Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifa ver, çünkü şifa verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.»” Amin.  (Buhârî, Merdâ, 20; Müslim, Selâm, 46; Ebû Dâvud, Tıbb, 18, 19)

Mehmet Yararlı kardeşimize ve şifa bekleyen tüm hastalara Allah’tan şafi ismi hürmetine şifa niyaz ediyoruz.

(Ömer Aşkın-Bingöl Basın)

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-